Hoe werkt het

Al lid?

Vul hieronder je inloggevens in

Of je nou één keer per jaar bij ons boekt of elke maand, wij zijn trots als je bij ons terugkomt. Zelf krijgen we er nooit genoeg van om je weer een onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom hebben wij Apollo Rewards in het leven geroepen, een online boek- en spaarprogramma met verschillende soorten lidmaatschappen. Waar je voor spaart? Van giftsets tot een luxe Apollo Bed, en van cadeaukaarten tot overnachtingen. 

  1. Word lid

    Op basis van jouw boekingspatroon krijg je één van onze drie lidmaatschappen. Of je nou een keer per jaar of een keer per week komt, we hebben een lidmaatschap dat bij je past. Registreer je hier

  2. Zelfstandig sparen

    Hoe werkt het precies, dat sparen? Simpel. Als je bij ons overnacht, vergadert of een evenement organiseert, spaar je bij elke €100,- een Apollo Rewards punt. Voer de punten zelf in en hou je saldo bij op je persoonlijke pagina. Je ziet meteen hoeveel punten je nodig hebt voor je favoriete geschenk. 

  3. Kies je cadeau

    Heb je genoeg punten bij elkaar? Mooi. Via de Apollo Rewards webshop verzilver je de punten wanneer je maar wilt. Eén ding is zeker: er zit altijd een geschenk voor je bij. Je kunt niet voor jezelf sparen? Maak een mooi gebaar en schenk ze aan een goed doel.